MUNKAVÉDELEM

Munkavédelem szolgáltatásunk keretein belül az alábbiakat vállaljuk:


  • Munkavédelmi Szabályzatok
  • Kockázatértékelések
  • BÉT-Biztonság és Egészségvédelmi Terv
  • Munkavédelmi Oktatások
  • Veszélyes gépek, technológiák beüzemelése
  • Munkavédelmi Oktatások
  • Gépkezelői Oktatások (targonca, kisgép stb.)

 

Kell az Ön cégének munkavédelemmel foglalkoznia?

A munkavédelemről szóló 1993. évi törvény szabályozza, hogy minden Magyarországon működő cégnek kötelező munkavédelmi szabályzatokkal, kockázatértékelésekkel és ehhez kapcsolódó oktatásokkal rendelkeznie, ha a tulajdonosokkal együtt, a munkavállalók létszáma az öt főt meghaladja.

Milyen gyakran kell?

A jogszabályi előírás meghatározza a munkavédelmi szabályzatok munkavédelmi oktatási anyagok készítését és háromévenkénti felülvizsgálatát – iparágtól és tevékenységtől függően ennél gyakrabban is szükséges lehet.

Milyen munkavéfelmi szabályokra van szükség?

Speciális építőipari kivitelezésekhez, illetve nagyobb beruházásokhoz úgynevezett B biztonsági biztonsági és egészségvédelmi terv készítése szükséges.  Ez a kivitelezési vagy tervezési fázis  átadáásig szabályozza az építkezéssel kapcsolatos minden munkavédelmi tevékenység szabályozását.

Munkavédelmi oktatások

Kötelező lehet évente, alkalmanként vagy különleges eseménykor. Építőipar esetében minden, új munkába lépő munkavállalót képzésben kell részesíteni – hasonlóan a kötelező üzemorvosi vizsgálatokhoz.

Veszélyes gépek, technológiák beüzemelése

Veszélyes gépek, technológiák beüzemelése esetén (például: villás emelő, présgépek, nagy gatter, de akár az asztali körfűrész is ide tartozik) munkavédelmi szakember bevonása szükséges.

 

 

Gépkezelői oktatások

Vállaljuk targonca vagy kisgépkezelői kisgépkezelői oktatások lebonyolítását. A szabályok szerinti végzettségre van szüksége valamennyi, az építőiparban, kertészetben, asztalosipari, gépészeti tevékenységet folytató személynek, aki bármilyen kézi, forgó-mozgó alkatrészeket tartalmazó gépet használ (pl: körfűrész, gyorsdaraboló flex, stb.).

Munkavédelmi kérdés esetén

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, vagy alul az űrlapon keresztül.

 

Referenciáinkból

Kapcsolat

Elérhetőségek:

2049 Diósd, Felsőgazdag dűlő 10.

Tel: (+36) 20 988 1181

Email: tvmvev@gmail.com

www.bardy-peter.hu

5 + 9 =

További szolgáltatásaink